Spa hotell Stockholm

Bästa spa hotell i Stockholm 2024

Ett spa hotell i Stockholm bjuder in dig till avkoppling och välbefinnande. Här kan du stänga dörren om det pulserande citylivet och bara slappna av i en vacker miljö. Att boka en spahelg är välgörande både för dig och det sällskap du väljer att ta med.

Många som bor i huvudstaden tycker om att boka in en spadag då och då. Det finns det tid till att njuta av massage och andra behandlingar som mjukar upp kroppen. Men ibland kan det vara bra att boka in en hel spaweekend. Då får du verkligen chansen att vila upp dig på djupet.

Vi har samlat ihop våra bästa hotell med spa i Stockholm. Ta en titt på listan för att hitta ditt nya favorithotell!

Denna sida innehåller reklamlänkar

Hôtel Reisen in The Unbound Collection by Hyatt
Hotels.com

Hôtel Reisen in The Unbound Collection by Hyatt

5/5

Här bor du i hjärtat av Stockholm med panoramautsikt över Östersjön. Hôtel Reisen är otroligt omtyckt av såväl svenska som utländska gäster. Innanför byggnadens vackra väggar mitt i Gamla Stan väntar bekväma rum, ett stort spa och ett väl tilltaget gym. Ta med dig din partner och upptäck relaxavdelningen som är komplett med bastu och kallbad.

Lägsta pris för 2 personer: 2.610 kr.

Grand Hôtel Stockholm
Hotels.com

Grand Hôtel Stockholm

5/5

Grand Hôtel I Stockholm är känt som ett av landets lyxigaste hotell. Här bor celebriteter när de besöker Stockholm och servicen är något utöver det vanliga. Med anor från 1800-talet bjuder hotellet in dig till en fantastisk vistelse mitt i centrum. Här finns även Nordic Spa & Fitness med ett handplockat team av terapeuter inom hälsa.

Lägsta pris för 2 personer: 3.485 kr.

Clarion Hotel Sign
Hotels.com

Clarion Hotel Sign

4/5

Clarion Hotel Sign är ett stor spahotell mitt i Stockholm. Här kan du checka in i ett vackert rum och sedan bege dig till Selma City Spa. Den skandinaviska designen i de ljusa hotellrummen bjuder in till stillhet. Spaavdelningen på åttonde våningen ger en fantastisk utsikt över Kungsholmen och här kan du njuta av en drink på terrassen.

Lägsta pris för 2 personer: 1.386 kr.

Elite Hotel Marina Tower
Hotels.com

Elite Hotel Marina Tower

4/5

Detta underbara hotell ligger i gammal kvarnbyggnad bara några minuter från city. Sov gott i de smakfullt inredda hotellrummen och njut av en god lunch på restaurangens uteservering. Detta fyrstjärniga hotell har även en spaavdelning, Sturebadet Marina Tower spa. Här finns turkiskt hamam, bastu, gym och pool. Många rum ståtar med utsikt över Stockholms inlopp.

Lägsta pris för 2 personer: 1.665 kr.

Clarion Hotel Stockholm
Hotels.com

Clarion Hotel Stockholm

4/5

Ta med dig en vän till Clarion Hotel Stockholm om du vill kombinera en vistelse på livfulla Södermalm med spa. Här är det alltid nära till barer, shopping och sevärdheter. Hotellets spaavdelning Element Spa är modern och har en slående utsikt. Njut av relaxpoolen och bege dig sedan till hotellets restaurang för nord- och sydamerikanska smaker.

Lägsta pris för 2 personer: 1.297 kr.

Downtown Camper by Scandic
Hotels.com

Downtown Camper by Scandic

4/5

Checka in på Stockholm trendigaste hotell mitt i den livliga centrumkärnan. Här har du bara några minuters gångavstånd till shopping och sevärdheter. Hotellet har schyssta rum för avkoppling och en god natts sömn. På översta våningen hittar du gymmet och spaavdelningen med en utomhuspool. Här finns det stora möjligheter att kombinera det pulserande stadslivet med stillhet.

Lägsta pris för 2 personer: 1.935 kr.

Elite Palace Hotel
Hotels.com

Elite Palace Hotel

4/5

Checka in på moderna Elite Palace Hotell mitt i centrala Vasastan. Här finner du en fridfull miljö mitt i city. Den trevliga gastropuben i engelsk stil och den moderna spaavdelningen gör din vistelse komplett. Njut av härliga spabehandlingar och besök det 300 kvm stora gymmet. Ett fyrstjärnigt hotell för dig som vill ha en skön vistelse!

Lägsta pris för 2 personer: 1.850 kr.

Därför ska du välja ett spa hotell i Stockholm

Det är många som drömmer om att boka ett spa hotell i Stockholm. Det finns nämligen ett stort behov av att fly vardagens stress och press för att vila upp sig på ett hotell med spa. På ett lyxigt spa kan du lägga hundra procent fokus på ditt välbefinnande, så boka din nästa vistelse redan idag.

Att åka till just huvudstaden är ett perfekt val. Det finns gott om hotell och spa i Stockholm. Här kan du hitta ett hotell som passar din budget och det finns ett otroligt stort utbud av spabehandlingar. Du bestämmer själv om du vill boka ett spa hotell i Stockholm city eller om du till exempel vill bege dig ut till Lidingö där det råder lugn och ro.

Om du väljer att boka ett hotell med spa inne i city så kan du kombinera din vistelse med shopping, museum och ett besök på Gröna Lund. Dessutom finns det gott om grönskande parker att ha picknik i och mängder med restauranger att äta middag på.

Underbar helg i Stockholm

En spaweekend passar hela familjen

Behöver du och din älskade komma bort från vardagen ett tag? Då är ett spahotell i Stockholm den ultimata tillflyktsorten. Här kan ni njuta av en parmassage samtidigt som ni äter middag med tända ljus och njuter av en ask choklad på rummet. Det finns många hotell med spa i Stockholm som bara är till för vuxna.

Om hela familjen vill åka tillsammans så finns det även spa hotell för barn. På så sätt kan ni alla ha kul och vila upp er i en stillsam miljö. Barnen kan dessutom leka i någon av alla barnvänliga pooler medan den ena föräldern smiter iväg på massage.

Spabehandlingar på spa hotell i Stockholm

Något av det bästa med att checka in på ett hotell med spa i Stockholm är att du kan njuta av diverse behandlingar. De utförs av duktiga spaterapeuter vars fokus är att ta hand om dig inne i spaavdelningen.

Vilka spabehandlingar du kan välja mellan varierar beroende på vilket hotell du bokar. Alla spa hotell i Stockholm erbjuder dock en välfylld meny med avkoppling.

De välgörande upplevelser du kan få på ett spa i Stockholm är bland annat:

  • Bad i uppvärmda pooler
  • Bad i kallpool
  • Ångbastu och torrbastu
  • Ryggmassage med varma stenar
  • Varm oljemassage
  • Ansiktsbehandlingar
  • Bad i jacuzzi
  • Manikyr och pedikyr
  • Duobehandlingar med en vän eller partner
  • Mineralrika kurbad

På ett spa kan du både få hjälp med trött och livlös hud och låg energi. Du kommer helt enkelt att både kunna känna dig som och se tio år yngre ut när du åker hem igen.

Är det dyrt med spa i Stockholm?

Det finns spahotell i Stockholm som passar allas plånböcker, oavsett hur stor eller liten din budget är. Ta del av ett erbjudande och boka till ett förmånligt pris!

Ett spapaket kan ofta vara förmånligt och dessutom ingår då både hotell och mat. Det som snabbt kan bli dyrt är alla extra spabehandlingar som du kan välja.

Om du bara vill njuta av spaavdelningen utan att boka någon extra behandling så går det givetvis bra! Det finns även fina hotell med spa i Uppsala om du vill ta dig en bit utanför huvudstaden.

Romantisk vistelse på vackert spahotell i Stockholm

Upptäck shopping- och restaurangutbudet

Nordens huvudstäder är välkända för sina fina hotell med spaavdelningar som verkligen är något utöver det vanliga. Förutom Stockholm så kan du även checka in på fina spa hotell i Köpenhamn och Oslo. Varför inte passa på att kombinera din spavistelse med lite storstadspuls.

I Stockholm kan du bland annat ta del av all fantastisk shopping. Oavsett om du väljer att strosa runt inne i city eller ta en kort tågresa ut till Mall of Scandinavia så finns det butiker för alla. Från lyxbutiker till budgetkedjor för såväl kläder som inredning.

Det finns dock inte bara rolig shopping i huvudstaden. Precis som i Göteborg så finns det även gott om fina restauranger att välja mellan. Här kan du verkligen få en gastronomisk upplevelse och sätta dina smaklökar på prov. I Stockholm finns det såväl restaurangkedjor som Guide Michelin-restauranger. Om det inte finns någon restaurang på ditt spa hotell i Stockholm, då finns det gott om alternativ att välja mellan.

Boka ett spapaket

Det finns spaanläggningar dit du kan gå för några timmars avkoppling. Det bästa är dock att boka ett hotell och spa i Stockholm där du även kan övernatta. Då kan du få en hel spaweekend som sträcker sig över två dagar. Med så många timmar till din förfogan kan du verkligen vila upp dig.

Om du vill boka ett spa hotell i Stockholm så bör du satsa på ett spapaket. I ett spapaket ingår det övernattning i ett dubbelrum, middag och inträde till spaavdelningen. Det brukar även ingå en god frukostbuffé.

I vissa paket ingår det även specifika spabehandlingar som bidrar till ditt välbefinnande. Ibland kan du dock behöva boka till dessa själv. Då kan du välja de behandlingar som lockar dig mest.

Boka ett spa hotell i Stockholm city

Om du verkligen vill kunna ta del av den pulserande huvudstaden, då ska du boka ett spa hotell i Stockholm city. Inne i city finns nämligen allt du kan tänkas vilja ta del av. Restauranger, barer och nattklubbar blandas med shopping. Här är det nära till allt och du har i princip hela staden inom gångavstånd.

Det är dessutom enkelt att ta sig till ett spa inne i city. Dit du inte kommer till fots kommer du definitivt med buss, tunnelbana eller taxi. Dessutom har du nära till allt på kvällarna när du är klar med dina spabehandlingar och vill upptäcka allt vad Stockholm har att erbjuda

Vanliga frågor och svar

Kan man fira jul på ett spa hotell i Stockholm?

Ja, du kan absolut fira jul på ett spa hotell i Stockholm! Det är den perfekta tillflyktsorten för dig som vill undvika jul- eller nyårsstressen. Slipp köpa julklappar och laga julbord och slappna istället av i en uppvärmd pool. De flesta hotell håller öppet som vanligt även under julveckan.

Kan man se hela huvudstaden på en dag?

Om du vill hinna se så mycket som möjligt av huvudstaden så bör du boka ett spapaket med flera övernattningar. Staden är nämligen stor och det finns otroligt mycket att se och göra.

Vilket spa i Stockholm är bäst?

Vilket spa som är bäst beror på vilken slags upplevelse du vill ha. Jämför gärna både hotellrum, restauranger och spabehandlingar för att hitta det bästa valet för just dig.