Spa hotell Karlstad

Bästa spa hotell i Karlstad 2024

Vid Vänerns strand hittar du denna vackra stad vars hotell med spa lockar många besökare varje år. När du checkar in på ett spa hotell i Karlstad kommer du att uppleva en avslappnande atmosfär. Här får du inte bara en mjuk säng att vila upp dig i, utan även sköna behandlingar som tillåter din kropp att slappna av på djupet.

Med fokus på välmående och välbefinnande kommer du att komma hem som en ny människa. Passa gärna på att kombinera din spaweekend med roliga aktiviteter. Du kan även ta ett dopp i den svalkande sjön under såväl sommar som vinter.

Denna sida innehåller reklamlänkar

Elite Stadshotellet Karlstad
Hotels.com

Elite Stadshotellet Karlstad

4/5

Checka in på ett unikt hotell vid Klarälvens strand. Mitt i centrala Karlstad finner du detta klassiska hotell nära såväl shopping som sevärdheter. Den pampiga gula byggnaden rymmer ett fyrstjärnigt hotell med en spaavdelning och hamam. Slå dig ner framför den sprakande brasan och njut av spabehandlingar. På taket finns en bar och en uppvärmd pool.

Lägsta pris för 2 personer: 1.154 kr.

Clarion Collection Hotel Plaza
Hotels.com

Clarion Collection Hotel Plaza

4/5

Ett stenkast från Karlstads shoppingstråk finner du Clarion Collection Hotel Plaza. Detta moderna hotell bjuder på en varm och välkomnande atmosfär för dig som vill ha en avkopplande vistelse. Njut av middag, frukost och fika i restaurangen. Upptäck sedan relaxavdelningen på femte våningen. Här finner du en varm bastu med utsikt över hela staden.

Lägsta pris för 2 personer: 1.693 kr.

Scandic Karlstad City
Hotels.com

Scandic Karlstad City

4/5

Ta chansen att övernatta i Karlstads gamla polishus! Scandic Karlstad City ligger beläget mitt i stadspulsen, men innanför hotellets väggar hittar du ett fridfullt lugn. Sov gott i de smakfullt inredda rummen och njut av en middag i hotellets restaurang. På morgonen väntar en redig frukostbuffé på dig. Inne i relaxavdelningen finns jacuzzi, bastu och gym.

Lägsta pris för 2 personer: 1.760 kr.

Best Western Gustaf Froding Hotel & Konferens
Hotels.com

Best Western Gustaf Froding Hotel & Konferens

4/5

Är det dags för ett besök på Värmlands största hotell- och konferensanläggning? Strax norr om Karlstads citykärna finner du en härlig atmosfär. Boka ett vistelsepaket med såväl logi som mat och dryck. Inne i relaxavdelningen kan du bada i bubbelpoolen eller varför inte svettas ut all stress inne i ångbastun? Ta med en vän och skäm bort dig själv!

Lägsta pris för 2 personer: 1.165 kr.

Därför ska du välja ett spa hotell i Karlstad

Karlstad ligger beläget i Värmland, cirka 25 mil från Göteborg och 31 mil från Stockholm. Det är därför många från vårt vackra inland som väljer att checka in på ett spa hotell i Karlstad istället för att bege sig till någon av de större städerna.

Med tanke på dess vackra belägenhet är det inte så konstigt att utbudet av hotell med spa är stort. Här finns det många spaanläggningar med inspirerande miljöer som ger utrymme för total avkoppling.

I Karlstad finns det levande citykärna full av shopping och restauranger. Slå dig ner på ett mysigt café, paddla kanot på Klarälven eller ta ett dopp i sjön. Det är du själv som bestämmer vad du vill uppleva. Staden ser bara till att leverera allt du är intresserad av.

Njut av en härlig vistelse på ett spahotell i Karlstad

Upptäck sköna spabehandlingar

När du bokar ett spa hotell i Karlstad så kan du se fram emot en hel dag eller helg fylld av härliga upplevelser. De flesta hotell med spa har en lång meny fylld av olika behandlingar du kan välja mellan. Kanske är du sugen på en ryggmassage med varma oljor? Eller varför inte bara hänga i relaxpoolen hela dagen.

Vi har kikat på vilka spabehandlingar och andra upplevelser du kan ta del av på stadens hotell:

  • Torrbastu
  • Ångbastu
  • Hamam
  • Uppvärma pooler
  • Ansiktsbehandling
  • Massage
  • Body scrub
  • Helkroppsinpackning
  • Hårbottenmassage

Vilka alternativ som finns tillgängliga varierar beroende på vilket hotell du bokar. Oavsett val så kommer de duktiga spaterapeuterna att ta väl hand om dig.

Boka en spaweekend redan idag. Myset kan börja så snart du får på dig den mjuka badrocken och de sköna tofflorna.

Vem vill du ta med dig till hotellet?

Att checka in på ett hotell med tillhörande spaanläggning är något som de flesta drömmer om. Det är en riktig lyx att kunna lägga allt fokus på avkoppling under en eller flera dagar. Frågan är bara vem du vill ta med som sällskap?

Passa på att boka en romantisk vistelse för dig och din partner. På ett spa kan ni både fira årsdagar och njuta av en helt vanlig helg. Kombinera era behandlingar med bubbel och choklad för en extra romantisk touch.

Du kan även ta med dig en vän som är i behov av avkoppling. Varför inte passa på att lämna den stressiga vardagen bakom er ett tag.

Boka ett spapaket på spa hotell i Karlstad

Något vi verkligen kan rekommendera är att du bokar ett spapaket. Då får du en komplett upplevelse som är väl sammansatt.

Vad som ingår i ett spapaket i Karlstad kan variera från hotell till hotell. Det vanligaste är dock övernattning i ett dubbelrum, middag och frukostbuffé. Det kan även ingå en välgörande sparitual, eller så får du själv välja de behandlingar du är intresserad av.

Staden ligger bara några timmar från Västkusten. Om du kommer långväga så rekommenderar vi dig att du bokar en hel spahelg så att du verkligen hinner koppla av.

Vanliga frågor och svar

Kan jag fira min födelsedag på ett spa hotell i Karlstad?

Ja, det går bra att fira din födelsedag på ett hotell med spa. Det är en perfekt anledning att lyxa till det lite extra och dricka bubbel på hotellet.

Hur lång är en spaweekend?

En spaweekend består oftast utav en eller två övernattningar på spa hotellet. Du väljer själv hur länge du vill stanna. Givetvis kan du även checka in under flera dagar även mitt i veckan.

Kan man åka på spa på sommaren?

Ja, de flesta hotell och spaanläggningar håller öppet under årets alla månader. Du kan därför åka under såväl sommaren som vintern.