Spa hotell Linköping

Bästa spa hotell i Linköping 2024

I mysiga Linköping finns det gott om saker att upptäcka. Ta långa promenader längs med Stångån, njut av en glas i solen eller gå på en konsert i någon av alla arenor. När du bokar in dig på ett spa hotell i Linköping så kommer du att kunna varva avkoppling med kul sightseeing.

Det finns många anledningar till varför du ska åka på spa i just Linköping. Du har väl inte missat att det finns gott om fina hotell både i och runt omkring staden. Det är dessutom enkelt att ta sig hit. Med Östgötapendeln tar det bara ett par timmar från Stockholm. Dessutom går de flesta tåg genom staden, antingen på väg norrut eller söderut.

Denna sida innehåller reklamlänkar

Quality Hotel The Box
Hotels.com

Quality Hotel The Box

4/5

Bo på ett vackert inrett hotell med inomhuspool, gym och restaurang. På Quality Hotel The Box i Linköping får du garanterat en skön vistelse. Detta nybyggda hotell bjuder på en hälsosam frukostbuffé och en populär bar med egna signaturdrinkar. Inne i den 600 kvm stora spaavdelningen finner du allt från jacuzzi och fotbad till ångbastu och torrbastu.

Lägsta pris för 2 personer: 1.172 kr.

Clarion Collection Hotel Slottsparken
Hotels.com

Clarion Collection Hotel Slottsparken

4/5

Mitt på centrala Storgatan finner du detta hotell med egen relaxavdelning. Här kan du njuta av en pool och värmande bastu innan du slår dig ner för middagen. Hotellet ligger precis bredvid domkyrkan och är en riktig oas inne i centrum. Missa inte ett besök på den populära takterrassen där det finns en skön jacuzzi.

Lägsta pris för 2 personer: 1.386 kr.

Därför ska du välja ett spa hotell i Linköping

Linköping skulle kunna beskrivas som Östergötlands pärla. Den lilla studentstaden ligger nämligen vackert till på östgötaslätten bland böljande åkermark. Mitt inne i staden får du dock känna på liv och puls.

Tack vare 165 000 invånare är det alltid rörelse i centrum. Här finner du riktigt bra shopping i såväl gallerian Gränden som på alla smågator. Passa på att ta en kaffe på något av alla kaféer eller ät en god middag på en mysig restaurang.

Förutom Stångån med sin lilla konstgjorda strand så finns det gott om aktiviteter som passar väl för en spaweekend. Spela kubb i en av alla stadsparker, åk på soliga båtturer, ta en stadsvandring eller njut av en picknick. När du checkar in på ett spa hotell i Linköping så finns det något för alla. Missa inte heller alla spa hotell i Norrköping en kort bit bort.

Underbar promenad i naturen runt Linköping

Upptäck alla fantastiska behandlingar

Linköping är den ultimata destinationen för dig som bor i vackra Östergötland eller dess närhet. Det finns ett flertal hotell med spa i staden som du enkelt kan ta dig till. Tack vare att de är centralt belagda så kan du gå ut och äta på kvällen. Såvida du inte vill njuta av en härlig middag på hotellet såklart.

När du checkar in på ett spa hotell i Linköping så kan du få upplevelser som är något utöver det vanliga. Kanske vill du testa något av följande?

  • Bada i en pool med champagnebubblor
  • Koppla av i en bubblande jacuzzi
  • Uppleva 600 kvm av avkoppling
  • Njuta av ett spapaket
  • Testa chokladinpackning
  • Testa alginpackning
  • Behandlas med heta stenar

Visst låter det helt drömlikt och underbart? Faktum är att allt detta och mycket mer finns att njuta av på ett spa hotell i Linköping. Hur otroligt det än må låta så kommer informationen direkt från hotellens egna hemsidor. Det är alltså här, på dessa lokala spa hotell, som drömmen väntar på dig.

Vem vill du ta med dig till ett spa hotell i Linköping?

Frågan är inte om du ska åka på en spaweekend till denna fantastiska stad, utan frågan är bara när och med vem. Ingen annan plats kan ge dig såväl avkoppling som nöje i en stad med så bra lokaltrafik. Här kan du hitta ett spa som du kan ta tåget till!

Så, frågan är vem du ska ta med dig. Varför inte boka in en härlig helg tillsammans med din mamma när hon fyller år? Det blir en riktigt uppskattad födelsedagspresent. Du kan även välja att ta med din partner på en romantisk helg med övernattning och parmassage. Det blir ett perfekt tillfälle att få tid till varandra, något som annars lätt kan bli bortglömt under den hektiska vardagen.

Passa på att kombinera er spadag med roliga aktiviteter. I den här staden kan du nämligen ta en löptur längs med ån, spela padel, bowla eller varför inte hyra en kajak och ta dig fram mitt inne i city.

Vanliga frågor och svar

Vad kostar ett spa hotell i Linköping?

Det är många nyfikna spaentusiaster som undrar vad det kostar att besöka ett spa. Priset kan variera stort beroende på vilket spa hotell och vilka behandlingar du väljer. Här finns det något som passar allas plånbok!

Finns det spapaket i Linköping?

Ja, det finns möjlighet att boka ett spapaket med såväl behandlingar som amt och övernattning. Då kan du njuta av en komplett spaweekend.

Finns det många hotell med spa?

Utbudet är inte lika stort som i landets största städer, men det finns definitivt några att välja mellan.