Spa hotell Lidingö

Bästa spa hotell i Lidingö 2023

Lidingö är en liten oas strax utanför Stockholm. Hit vallfärdar många för att vila upp sig på några av alla de hotell med spa som finns. Det är nämligen en hel del att välja mellan. Vill du checka in på ett spa hotell på Lidingö? Då har vi samlat ihop de bästa alternativen åt dig.

Att åka på spa är den perfekta flykten från vardagen. Det blir en tillflyktsplats där du får vila upp både kropp och själ. Låt oss kika på varför du bör åka till just denna ö.

Denna sida innehåller reklamlänkar

Ellery Beach House
Hotels.com

Ellery Beach House

3/5

Populära Ellery Beach House är en undangömd pärla i Stockholm. Sveriges enda Beach Resort ligger belägen ute på Lidingö och här kan du kombinera poolbad, musik, padel och utegym med sköna övernattningar i nybäddade sängar. Fyra uppvärmda pooler och en uppsjö av spabehandlingar för kroppen utlovar ett lyxig vistelse på denna tillflyktsort.

Lägsta pris för 2 personer: 2.990 kr.

Villa Lovik
Hotels.com

Villa Lovik

3/5

Villa Lovik bjuder på en upplevelse för alla sinnen. Här finner du en skön och avkopplande känsla i skärgården, trots att du bara befinner dig 15 minuter från Stockholm City. Hämta kraft inne i spaavdelningen med utsikt över den glittrande fjärden. Den uppvärmda poolen bjuder in till bad året runt. Missa inte restaurangen med havsutsikt!

Lägsta pris för 2 personer: 1.995 kr.

En oas strax utanför centrala Stockholm

Lidingö är en välkänd ö bland stockholmarna. Så nära city men ändå så stillsamt. Det tar cirka 30 minuter med bil från centrala Stockholm, vilket gör det till ett perfekt avstånd. Längre än så behöver man inte åka för att få lugn och ro. Givetvis kan även du som bor längre bort koppla av på ett spa hotell på Lidingö.

På Lidingö bor det 48 000 invånare, vilket gör det till en liten småstad precis utanför huvudstaden. Här finns det gott om parker och naturreservat att promenera i. Dessutom går det att bada från klipporna.

Det finns gott om restauranger på ön. Här kan du avnjuta goda middagar och trevliga luncher under din semester. Ofta ingår det dock såväl middag som frukostbuffé på det spa hotell du bokar.

Bjud in ditt livs kärlek till ett spahotell på Lidingö

Därför ska du välja ett spa hotell på Lidingö

En spaweekend är det bästa du kan göra för en stressad kropp. Genom att checka in på ett spa hotell får du chansen att verkligen varva ner, utan några distraktioner.

Njut av matupplevelser, sköna behandlingar och en nybäddad säng. Om du bokar ett spapaket får du såväl övernattning som mat inkluderat. Dessutom kan du ofta välja bland de olika behandlingar som erbjuds.

Att du ska välja ett spa hotell på Lidingö är det ingen tvekan om. Här är det nämligen nära till allt, samtidigt som du får tid att andas. Kika även på fina hotell i Uppsala, bara en kort resa bort.

Behandlingar på spa hotell på Lidingö

De flesta hotell med spa har en lång lista över de spabehandlingar och spapaket du kan välja. Det finns väl sammansatta sparitualer för dig som vill slippa välja själv. Ofta får du en mjuk badrock och ett par sköna tofflor direkt vid incheckning som du kan strosa runt i.

Vilka behandlingar du kan ta del av varierar mellan olika hotell. Passa därför på att jämföra olika behandlingar innan du bestämmer dig för vilket hotell du ska boka.

På Lidingö kan du bland annat njuta av:

  • Bad i jacuzzi
  • Helkroppsmassage
  • Fotbehandlingar
  • Ansiktsbehandlingar
  • Pooler
  • Vedeldad bastu

Bara en kort resa utanför Stockholm kan du få total avslappning och skapa minnen för livet. Boka din vistelse på ett spa hotell på Lidingö och ta med dig dina barn, din partner eller en vän.

Boka en spaweekend på Lidingö

Många väljer att köpa ett dagspass till ett spa och bara besöka det under några timmar. Kanske fyra timmar på förmiddagen eller eftermiddagen. Vi kan dock varmt rekommendera dig att boka en hel spaweekend.

När du bokar in en hel helg så får du verkligen gott om tid att koppla bort vardagen på. Du kan välja mellan en eller två övernattningar på hotellet och mängder med upplevelser.

Genom att boka in en hel helg kan du dessutom passa på att kombinera hotellvistelsen med olika aktiviteter. Kanske vill du tillbringa lite tid inne i centrala Stockholm för att shoppa eller så vill du ta långa promenader inne i skogarna och friluftsområdena.

Ute på den här ön finns det oändligt med möjligheter och det är du själv som bestämmer vad din drömhelg består av.

Vanliga frågor och svar

Kan jag fira jul på ett spa hotell på Lidingö?

Många vill fly julens hektiska dagar genom att checka in på ett hotell med spa. De flesta håller öppet även under julveckan med såväl övernattning som spabehandlingar.

Varför ska jag välja Lidingö?

Lidingö ligger långt bortom pulsen i centrala Stockholm. Här finner du lugn och ro med fantastiska vyer eftersom ön är omgärdad av klippor, naturreservat och hav åt alla håll och kanter.

Vilken tid på året är bäst?

Du kan boka ett spa hotell på Lidingö under årets alla månader. Det finns trevliga hotell att bo på under såväl sommar som vinter, höst som vår.