Spa hotell Helsingborg

Bästa spa hotell i Helsingborg 2024

Vill du checka in på ett hotell med spa och njuta av livet? Då ska du passa på att besöka ett spa hotell i Helsingborg. I den här staden håller alla hotell nämligen högsta kvalitet. Här kan du njuta av avkopplande spabehandlingar för att därefter äta god mat och ha det gott.

Västkustens egen pärla bjuder in dig till total stillhet och ro. Här kan du vila upp både kropp och själ. Se till att verkligen njuta av havet genom att ta sköna dopp och äta dagens fångst. Hit kommer du vilja återkomma gång efter gång.

Denna sida innehåller reklamlänkar

The Vault Hotel
Hotels.com

The Vault Hotel

4/5

Vill du ha en pampig semester? Då ska du checka in på The Vault Hotel! Det här spännande hotellet vilar på ett gammalt kassavalv. Boka ett lyxigt spapaket och njut av de välinredda rummen i bankpalatset. Detta vackra hotell är ett perfekt val för ett kärlekspar som vill tillbringa tid tillsammans. Missa inte den italienska restaurangen.

Lägsta pris för 2 personer: 1.233 kr.

Clarion Hotel Sea U
Hotels.com

Clarion Hotel Sea U

4/5

Moderna Clarion Hotel Sea U bjuder på restauranger, barer, yoga studio och en takterrass med havsutsikt. Hotellet är beläget precis vid havet och här kan du verkligen varva ner. Njuta av såväl spa som mat, dryck och en härlig stämning. Du kommer direkt att falla för den exklusiva skandinaviska designen och den uppvärmda utomhuspoolen.

Lägsta pris för 2 personer: 1.107 kr.

Därför ska du välja ett spa hotell i Helsingborg

Det är enkelt att checka in på ett spa hotell i Helsingborg om du bor i Skåne. Denna härliga kuststad ligger nämligen nära många storstäder. Dessutom är det enkelt att ta sig hit med såväl bil som lokaltrafik.

Det kustnära läget gör Helsingborg till en riktig liten pärla. Här får du det allra bästa av Västkusten, nämligen både strand, havsbad och citypuls. Det tar bara en timme till Malmö och därifrån kan du ta Öresundsbron för att spana in spa hotell i Köpenhamn.

Passa på att njuta av såväl det stillsamma hotellivet som de bästa krogarna och godaste restaurangerna. En vistelse på ett hotell med spa är nämligen inte komplett om du inte även upptäcker de fina omgivningarna.

Trevlig promenad i naturen nära hotellet

Njut av sköna spabehandlingar

När du bokar en spaweekend så får du tillgång till en lyxig spaanläggning. Här finns det oftast gott om uppvärmda pooler och bastur i olika format. Både torrbastu och ångbastu är vanligt återkommande på svenska span.

Något du ofta får boka till är behandlingar av duktiga spaterapeuter. De skänker extra lyx till din spahelg. I Skåne och Helsingborg kan du bland annat njuta av:

  • Ansiktsbehandling
  • Fotbad
  • Massage med varma stenar
  • Nackmassage
  • Kurbad
  • Body scrub
  • Aroma-inpackning
  • Koppning

Listan över upplevelser kan göras lång. Fundera på vad din kropp och själ är i behov av just nu. Därefter kan du välja ett spa hotell i Helsingborg som har just den behandlingen på sin meny.

Helkroppsmassage, ryggmassage med varma stenar och ansiktsvård är tre behandlingar som är mycket omtyckta. Kanske är du i behov av någon av dem?

Upptäck spa hotell i Helsingborg och närområdet

En underbar spahelg kan vara precis det som behövs för att du ska känna dig som ny igen. Det är välkänt att spabesök återväcker såväl energi som livslust, speciellt under den mörka vintern.

Det finns många hotell att välja mellan inne i centrala Helsingborg. Det finns dessutom fina alternativ längs med Västkusten. Du har därför stor valfrihet när det kommer till hur du vill utforma din spaweekend. Närliggande städer är bland annat Halmstad, Båstad och Landskrona.

Boka ett spapaket

När du ska åka på en spavistelse så är det smidigast att boka ett spapaket. Om du har tur kan du hitta ett riktigt förmånligt erbjudande. Då kommer du undan med en låg budget.

Generellt kan man säga att det finns ett spa hotell för allas plånböcker. Något som styr hur dyr din spaweekend blir är ofta alla behandlingar. Ju fler du bokar, desto dyrare blir det helt enkelt.

Ett spapaket består ofta utav övernattning, entré till spaavdelningen och middag. Ofta ingår även en god frukostbuffé. Du kan sedan välja vilka spabehandlingar du vill boka. Många nöjer sig med att bara koppla av inne i spaavdelningen bland alla uppvärmda pooler. Andra vill lyxa till det så mycket som möjligt. Hur vill du ha det?

Vanliga frågor och svar

Hur hittar jag det bästa spa hotellet i Helsingborg?

För att underlätta för dig har vi samlat ihop en topplista med de hotell vi rekommenderar. Sedan kan du jämföra dessa för att hitta det som lockar mest.

Vad kan man uppleva i Helsingborg?

Det finns mycket att se och göra i staden. Du kan bland annat bada i havet, åka på vingårdssafari, upptäcka kusten på cykel och testa alla goda caféer.

Vilken årstid är bäst?

Du kan checka in på ett spa hotell i Helsingborg året runt. Alla årstider har sina egna tjusningar och du behöver inte oroa dig för vädret. Vad är skönare än att bada i en varm bastu medan vinden viner runt husknutarna? Det finns dessutom gott om aktiviteter oavsett tid på året.