Spa hotell Varberg

Bästa spa hotell i Varberg 2023

Det lilla kustsamhället Varberg är en pulserande mötesplats för människor som vill ta det lugnt och koppla av. Samtidigt finns det mycket att göra i såväl innerhamnen som utanför stadens gränser. Att checka in på ett spa hotell i Varberg är alltid en god idé.

Det finns ett bra utbud av hotell med spa att välja mellan. Oavsett om du vill kombinera din vistelse med en picknick i en grönskande park eller med pulshöjande aktiviteter så finns det mycket att välja mellan.

Denna sida innehåller reklamlänkar

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Varbergs Kusthotell har en konstant närvaro av havet. Här på kusten kan du njuta av en avkopplande helg med spa mitt på Västkusten. Upptäck spaanläggningen Thalasso spa. Här kan du simma i en uppvärm havsvattenpool och boka ett flertal sköna spabehandlingar. Därefter kan du ta den korta promenaden ner till havet för ett uppfriskande dopp.

Lägsta pris för 2 personer: 1.740 kr.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Hotels.com

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

4/5

Checka in på ett unikt spahotell mitt i Varberg. Omtyckta Varbergs stadshotell har en sekelskiftesatmosfär och dessutom en spektakulär utsikt över havet. Här kan du verkligen koppla bort vardagen och bara njuta. Inne i Asia Spa har du utsikt över Varbergs fästning och här kan du boka vattenmassage, uppleva japansk tvagning, bada i Vitalitypoolen och bada bastu.

Lägsta pris för 2 personer: 1.937 kr.

Hotell Gästis
Hotels.com

Hotell Gästis

4/5

Varbergs äldsta hotell bjuder in dig till en rofylld, personlig och annorlunda vistelse. Hela hotellet genomsyras av en härlig atmosfär från den tid då byggnaden tillkom, nämligen 1600-talet. Här finns ett unikt kurbad och dessutom en lång rad spabehandlingar att njuta av. I de gamla källarvalven hittar du Leninbadet med en varm och ombonad känsla.

Lägsta pris för 2 personer: 956 kr.

Därför ska du välja ett spa hotell i Varberg

Att välja just Varberg för din kommande vistelse är ett givet val. Här finns det nämligen hotell med spa:n av högsta klass. Det är dessutom enkelt att ta sig hit och staden ligger otroligt vackert ute på Västkusten.

Med en timme till Göteborg och två timmar till Malmö så ligger din kommande spaweekend aldrig långt bort. Varberg är helt enkelt Hallands mest lättillgängliga spaort. Dessutom kan du ta många sköna bad i havet under din minisemester. Varför inte passa på att bada i Varbergs välkända kallbadhus i orientalisk stil från 1903. Bara byggnadens fina utseende gör det väl värt ett besök.

Avkopplande vistelse vid havet

Välj mellan olika hotell med spa

Varberg är en mycket attraktiv plats att besöka. Det är en stad som ständigt utvecklas och den har ett stort fokus på alla besökare. Det finns nämligen gott om dem under sommaren!

Just därför kommer du som besökare aldrig att ha en tråkig stund – så vida du inte väljer att dra dig tillbaka för att koppla av såklart. Om du checkar in på ett spa hotell i Varberg för en weekend så kommer du att ha massor av restauranger och aktiviteter att välja mellan. Dessutom är utbudet av spa hotell stort!

När du bokar ett hotell med spa har du massor av spapaket att välja mellan. Då ingår det ofta såväl övernattning som middag och frukostbuffé. Sedan kan du välja vilka behandlingar du vill ha utifrån den meny som finns.

Behandlingar på spa hotell i Varberg

Att checka in på ett spa hotell i Varberg innebär total avkoppling. Här får du en chans att varva ner samtidigt som du tar hand om kropp och själ. Du kommer helt enkelt att känna dig som en ny människa när du åker hem igen.

På stadens olika span kan du bland annat njuta av:

  • Vattenmassage
  • Bastubad
  • Indisk massage med olja
  • Ansiktsbehandlingar
  • Ayurvediska behandlingar
  • Spa-ritualer
  • Fotbad med peeling och massage
  • Infraröd bastu

Du kan välja att boka ett spapaket och stanna under en hel, fantastisk spaweekend. Om du däremot bara har en dag till godo så kan du istället boka ett dagspass. Titta även på våra bästa spa hotell i Halmstad.

Njut av en romantisk spaweekend

Många drömmer om att checka in på ett spa hotell under den kalla vintern. Då behövs det verkligen varma bastubad för att mjuka upp kroppen som tenderar att stelna av kylan. Givetvis passar ett besök i Varberg lika bra på vintern som på sommaren.

Det är en speciell känsla att checka in på ett spa hotell i Varberg under hösten och vintern när kyliga vindar slår mot fönstren. Många hotell med spa ligger precis bredvid kustremsan. Medan havet brusar utanför fönstret så kan du ligga vid inomhuspoolen eller njuta av en helkroppsmassage med varma oljor.

Ta gärna med dig din partner när du åker iväg. Då kan ni njuta av en romantisk spaweekend vid kusten tillsammans. Varför inte passa på att boka in en parmassage eller bara bada bastu tillsammans.

Vanliga frågor och svar

Vilka aktiviteter finns i Varberg?

Det finns massor att hitta på i kuststaden Varberg. Ta del av historiens vingslag och besök Bockstensmannen, utmana dig ute på havet med surfing eller ta en löprunda längs med kusten.

Var hittar jag storslagna vyer i Varberg?

De bästa vyerna får du om du besöker naturreservatet Gamla Varberg. Här finns ett berg med en häpnadsväckande utsikt åt alla väderstreck.

Vilket spa hotell i Varberg är bäst?

Många undrar vilket spa hotell som är bäst och det är svårt att svara på! I Varberg finns det nämligen ett riktigt bra utbud av span att välja mellan. Fundera på hur du vill bo, vilka behandlingar du vill njuta av och vilken budget du har. Därefter kan du jämföra olika hotell för att hitta det bästa för just dig.