Spa hotell Malmö

Bästa spa hotell i Malmö 2024

I Malmö möts natur, kultur och ett rikt utbud av såväl evenemang som aktiviteter. Checka in på ett spa hotell i Malmö och njut av såväl stadens puls som avkopplande omgivningar. Här finns det något för alla under årets alla månader.

Att besöka ett hotell med spa är alltid en god idé. Ingen annan plats erbjuder en så rogivande atmosfär. Här samlas människor från landets alla hörn för att tillsammans njuta av god mat, välgörande behandlingar och sköna bad.

Denna sida innehåller reklamlänkar

Elite Plaza Hotel Malmö
Hotels.com

Elite Plaza Hotel Malmö

4/5

Precis vid Gustav Adolfs Torg i centrala Malmö hittar du detta omtyckta hotell. Shopping och nöjen ligger bara ett stenkast bort. Här sover du gott i de vackert inredda rummen efter ett besök på hotellets gastropub. Njut av det fyrstjärniga hotellets gym och bastu med relaxhörna innan du tar dig an stadens alla sevärdheter.

Lägsta pris för 2 personer: 1.200 kr.

Därför ska du välja ett spa hotell i Malmö

Malmö är Sveriges tredje största stad och här bort det över 344 000 invånare. Det är en härlig blandning av allt från barnfamiljer till studenter. Det skapar en levande stad där det ständigt pågår aktiviteter att delta i.

En hett tips är att besöka Västra hamnen där du får en vacker vy över havet. Dessutom ser du Turning Torso och Öresundsbron härifrån. Missa inte även stadens renässansslott, gedigna utbud av butiker och shopping samt grönskande parker.

Här är allt nära till hands, trots stadens storlek och du kan enkelt ta dig runt till fots. När du checkar in på ett spa hotell i Malmö kan du därför enkelt besöka olika restauranger och caféer.

njut av en härlig helg på spahotellet i Malmö

Boka en spaweekend

Det finns gott om spa hotell att välja mellan i denna vackra stad. Du vet väl om att du dessutom kan ta tåget över Öresundsbron till ett spa hotell i Köpenhamn om du vill ha ett ännu större utbud?

Malmö är en utmärkt stad för en spaweekend. Här får du möjlighet att kombinera spabehandlingar med aktiviteter och restaurangbesök. Dessutom är det enkelt att ta sig till staden från andra orter i närheten.

Du väljer själv om du vill boka ett spapaket med övernattning, mat och behandlingar eller bara köpa ett dagspass. Ett spapaket är givetvis det allra bästa valet för dig som vill ha gott tid att relaxa på.

Behandlingar på spa hotell i Malmö

Ibland behöver man ta en paus från den stressiga vardagen för att njuta av lugn och ro. Med en guldkant på tillvaron blir vardagen helt enkelt enklare att hantera. Just därför bör du välja ett spa hotell i Malmö där du verkligen kan koppla av.

De flesta hotell med spa i Skåne erbjuder en stor meny med olika behandlingar. I staden kan du bland annat:

  • Bada bubbelpool
  • Få en klassisk helkroppsmassage
  • Njuta av ansiktsbehandlingar
  • Bada bastu
  • Relax framför en sprakande brasa
  • Dopp i en kallvak

Vilka behandlingar som finns tillgängliga beror givetvis på vilket spa hotell du bokar. Många hotell erbjuder en sparitual där hela din kropp och själ får en underbar behandling.

Romantiskt spa med din partner eller en vän?

Malmö är den perfekta destinationen för en avkopplande helg. Här på Västkusten finns det alltid något att se och göra, oavsett om du åker hit med din partner eller med din vän.

En spaweekend med din partner gör det möjligt för er att boka in parmassage och besöka mysiga restauranger. Dessutom kan ni ta långa promenader i någon utav alla restauranger eller i Västra hamnen. Eftersom de flesta hotell med spa i Malmö även har restauranger så kan ni även äta en romantiskt middag på hotellet efter en hel dag inne i spat.

Om du istället åker hit med en vän finns det olika evenemang såsom konserter, sportarrangemang och museum att besöka. Dessutom finns det restauranger och barer i all oändlighet. Om ni föredrar att ligga i bubbelpoolen hela dagen med ett glas champagne så går det givetvis också bra!

Vanliga frågor och svar

Vad ingår i ett spapaket?

Vad som ingår varierar beroende på vilket hotell du bokar för din weekend. Ofta ingår dock en övernattning på hotellet med middag och frukostbuffé. Det brukar även ingå en mysig badrock och tofflor. Du får välja vilka behandlingar du vill ta del av inne i spat.

Kan man besöka ett spa hotell i Malmö på sommaren?

Ja, det går bra! De flesta hotell är öppna för såväl spa som övernattning under årets alla månader.

Hur lång tid behöver man för att besöka ett spa?

Vi rekommenderar dig att du bokar ett spapaket och stannar i många timmar. Genom att åka iväg på en hel spaweekend hinner du och din kropp slappna av och vila innan det är dags att åka hem igen.