Spa hotell Sundsvall

Bästa spa hotell i Sundsvall 2024

Är det dags att checka in på ett spa hotell i Sundsvall? Då har vi de bästa tipsen för dig. Vi har nämligen samlat ihop de hotell med spa som ger dig den härligaste upplevelsen. Dessutom har vi givetvis knåpat ihop en guide med allt du vill veta om denna vackra stad.

Sundsvall är den perfekta tillflyktsorten för dig som vill njuta av en skön spaweekend. Med många spabehandlingar, pooler och restauranger att välja mellan kommer du att kunna koppla av och bara ha det gott. Det finns dessutom lika mycket att se och göra på som utanför spa hotellet.

Denna sida innehåller reklamlänkar

Clarion Hotel Sundsvall
Hotels.com

Clarion Hotel Sundsvall

4/5

I den moderna stadsdelen Norrmalm ligger Clarion Hotel Sundsvall. Här finns mängder av mysiga hotellrum precis intill Selångersån. Upptäck hotellets takbar, träna i gymmet och koppla av i spaavdelningen på högsta våningen. Här kan du och ditt sällskap njuta av en rejäl frukostbuffé innan ni tar er an staden för att upptäcka natur och sevärdheter.

Lägsta pris för 2 personer: 1.195 kr.

Hotell Södra Berget
Hotels.com

Hotell Södra Berget

4/5

På Hotell Södra Berget i Sundsvall finns en exklusiv spaavdelning. VIDA Spa & Relax bjuder bland annat på turkisk ångbastu, bubbelpool och japansk tvagning i den 1300 kvm stora anläggningen. Dessutom har du en fantastisk utsikt över den norrländska naturen. Boka ett romantiskt spapaket för dig och din partner med trerätters middag och frukost.

Lägsta pris för 2 personer: 1.647 kr.

Därför ska du välja ett spa hotell i Sundsvall

I vackra Sundsvall bor det nästan 60 000 invånare. Det är alltså en medelstor svensk stad i Västernorrland. Dess belägenhet längs med kusten bidrar till extra vackra omgivningar och fina utsikter över Östersjön.

Det finns gott om saker att göra här. Om du bokar en hel spaweekend får du inte missa att ta del av stadslivet. Du kan bland annat strosa runt i Stenstan, shoppa i Birsta City eller varför inte besöka Södra berget och Norra berget. Här kan du njuta av vacker natur och milsvida utsikter under årets alla årstider.

I Sundsvall finns det inte bara många hotell med spa att välja mellan, utan även mycket att göra. En bättre stad än denna för en spavistelse i Mellansverige kan du få svårt att hitta. Kika på våra bästa spa hotell i Norrbotten om du vill ha tips på hotell längre norrut.

Avkopplande helg i natursköna Sundsvall

Välj mellan olika spabehandlingar

Stadens storlek till trots så finns det många spa hotell i Sundsvall att välja mellan. Det här är helt enkelt en stad där man samlas för att koppla av och ta hand om kropp och själ.

Det är inte konstigt att det finns så många hotell här. Det är trots allt en relativt central kuststad som många har nära till.

Det finns gott om spabehandlingar att njuta av under din spaweekend. Du väljer själv om du vill boka ett helt spapaket eller enstaka behandlingar.

Du kan bland annat välja mellan:

  • Helkroppsmassage
  • Fotbehandlingar
  • Ansiktsbehandlingar
  • Ångbastu
  • Torrbastu
  • Uppvärmd takpool
  • Bad i jacuzzi
  • Japansk tvagning
  • Kallpool

Du kan få en stor helande effekt av olika behandlingar. Vi vågar påstå att du inte bara kommer att känna dig utvilad, utan även tio år yngre. Vilka behandlingar som finns varierar mellan olika hotell. Det är därför bra att kika i hotellens spamenyer innan du bestämmer dig för vilket du ska boka en vistelse på.

Fira högtider på spa hotell i Sundsvall

Högtider är några av de stressigaste dagarna på året. Hit räknas bland annat jul, nyår, midsommar och födelsedagar. Inför dessa högtider ska det pyntas, köpas gåvor och lagas mängder med mat.

Som tur är så kan du boka en vistelse på ett spa hotell i Sundsvall under dessa dagar och lämna all stress bakom dig. Genom att istället lägga allt fokus på avslappning och ditt eget välmående så kommer du att se fram emot dessa dagar. Låt andra stressa medan du checkar in på ett hotell med spa.

Du tar enkelt flyget hit från Stockholm och dessutom kan du ta bilvägen på fyra timmar. Det är alltså tillräckligt nära för att du ska hinna hit över helgen även om du bor i eller nära huvudstaden.

Vanliga frågor och svar

Hur väljer jag det bästa spa hotellet i Sundsvall?

För att välja det bästa hotellet med spa måste du fundera på vilken sorts hotell du helst vill bo på. Vill du ha ett centralt hotell, en mysig restaurang eller många behandlingar att välja mellan? Gör sedan en jämförelse för att hitta det hotell som passar just dig och dina önskemål bäst.

Vilka aktiviteter får man inte missa i staden?

I Sundsvall finns det mycket att göra! Du kan bland annat paddla kajak, testa forsränning på Ljungan och spela äventyrsgolf. Dessutom finns det både bra fiske och kul skidåkning. Hitta det som lockar dig mest.

Är det dyrt att åka på spa?

Att åka på spa behöver inte alls vara dyrt, det finns spa hotell i Sundsvall för alla budgetar. Du kan dessutom själv styra över priset beroende på vilket spapaket eller vilka behandlingar du väljer.