Spa hotell Halmstad

Bästa spa hotell i Halmstad 2024

Checka in på ett spa hotell i Halmstad och vila upp dig. Här kan du njuta av spabehandlingar som ökar ditt välbefinnande och låter din kropp och själv stå i fokus.

I Halmstad kan du uppleva det mesta. Det är framförallt känt som en sommarstad, men det finns gott om aktiviteter året runt. Här ligger dessutom ett av Sveriges mest kända spahotell, nämligen Hotel Tylösand. Kanske är det hit din nästa spaweekend går? Vi kan lova att du inte kommer att ångra dig.

Denna sida innehåller reklamlänkar

Hotel Continental Relax & Spa
Hotels.com

Hotel Continental Relax & Spa

4/5

Upplev en unik spamiljö med sköna behandlingar för alla sinnen på Hotel Continental Relax & Spa inne i Halmstad. Hit ska du ta med din partner, för den romantiska miljön kommer att boosta er kärlek. Många av de unikt inredda rummen har kakelugnar från en svunnen tid. Boka en välgörande spabehandling och bada i den varma källan.

Lägsta pris för 2 personer: 1.495 kr.

Därför ska du välja ett spa hotell i Halmstad

Halmstad är verkligen staden där det händer, speciellt på sommaren. Det är en riktig liten pärla på Västkusten som verkligen vaknar till liv under sommarmånaderna. Här flockas såväl turister som lokalbor för att njuta av allt vad kuststräckan har att bjuda på.

De saltindränkta klipporna, den gassande solen och de djupa skogarna blandas med såväl mysiga caféer som schyssta restauranger. Här hittar du både ett levande centrum och ett pulserande uteliv om du vill kunna gå ut på kvällarna.

Att checka in på ett spa hotell i Halmstad ger dig många möjligheter. Här kan du vara lika aktiv på dagarna som på kvällarna. Det finns helt enkelt massor att göra utanför hotellet. Boka in en hel spaweekend för att hinna med allt.

Underbar vistelse på spahotell i Halmstad

Testa olika spabehandlingar

Det finns många hotell med spa att välja mellan längs med hela kuststräckan. Ett spa hotell i Halmstad är dock ett extra bra val eftersom du har nära till så många aktiviteter. Staden må vara liten men det finns mycket att göra.

Vi rekommenderar dig att boka ett spapaket. Då får du övernattning, middag och frukostbuffé i ett härligt paket. Dessutom ingår det ofta behandlingar, antingen förutvalda eller som du får välja själv.

På ett spa hotell i Halmstad kan du bland annat njuta av:

  • Magisk havsutsikt
  • Förstklassigt läge
  • Bubbelpooler
  • Ångbastu
  • Utomhuspool
  • Ryggmassage
  • Helkroppsmassage
  • IR-behandling

Det finns gott om spabehandlingar som ökar ditt välmående. Givetvis varierar utbudet mellan olika hotell. Boka in en spaweekend redan idag för att kunna vila dig i form på ett av alla spa hotell. Spana även in ännu fler spa hotell på Västkusten.

Njut av hösten på Västkusten

Halmstad är den perfekta tillflyktsorten året runt. Här kan du njuta av stadens spa under årets alla månader. Låt därför inte höstens ruskiga väder eller vinterns kalla blåst avskräcka dig. Det finns nämligen inget härligare än att bada i en uppvärmd pool med utsikt över havet och sanddynerna när vinden viner utanför fönsterrutorna. Hit kan du komma året runt och stadens hotell med spa håller alltid dörrarna öppna för dig.

Se och göra

Att checka in på ett spa hotell i Halmstad är enkelt. Staden ligger nämligen mitt emellan Malmö och Göteborg, så det går snabbt att ta sig hit. Dessutom får du en vacker utsikt över havet som slår det mesta.

Det är ett stort fokus på hälsa i och utanför staden. Här finns det gott om aktiviteter för dig som älskar natur, bad och kustliv. Du kan till exempel njuta av färgrika solnedgångar, mängder med salta bad och allt som hör havet till. Varför inte besöka Tylösand eller testa att surfa. Halmstad wakepark, Söderpiren strandcenter och Tönnersa strand är alla riktiga guldkorn som du inte får missa.

Om du vill njuta av skogarna runt omkring staden så finns det hela 57 naturreservat att upptäcka i lugn och ro. En lång spaweekend ger dig gott om tid att upptäcka allting!

Vanliga frågor och svar

Vad ingår i ett spapaket?

I ett spapaket ingår vanligtvis en övernattning på hotellet, en god middag och dessutom frukost på morgonen. Ibland ingår det speciellt utvalda spabehandlingar som passar väl ihop och ibland får du själv välja vad du vill uppleva. Ett spapaket är det bästa valet för dig som vill ha total avkoppling.

Kan jag åka på spa själv?

Ja, du kan absolut åka själv. På hotellen och inne i spaavdelningen finns det gott om utrymme för dig att ha det lugnt och skönt på. Du kan även ta med dig en vän eller partner om du vill ha någon att dela upplevelsen med.

Kan jag ta med mig mina barn?

Ja, på många spaanläggningar kan du ta med dig dina barn som sällskap.