Hotell med jacuzzi på rummet Göteborg

Bästa Hotell med jacuzzi på rummet i Göteborg 2024

Drömmer du om en äkta spaupplevelse eller om en bubbelpool på rummet? Då ska du boka ett hotell med jacuzzi på rummet i Göteborg. Då kan du mysa på restauranger och shoppa på stadens små gator under dagtid för att sedan ta ett härligt dopp i din privata bubbelpool på kvällstid.

Det finns gott om hotell med spaupplevelser i landets andra största stad. Det är perfekt för dig som bor på Västkusten eller för dig som vill uppleva något annat än ett spa hotell i Stockholm.

Denna sida innehåller reklamlänkar

Upper House
Hotels.com

Upper House

5/5

En vistelse i Göteborg är inte komplett utan ett besök på Upper Houses spa. Stadens högst belägna spaavdelning i Gothia Towers bjuder in dig till massage och varma pooler. Här kan du fokusera på ditt eget välbefinnande och njuta av ett femstjärnigt boende med magisk utsikt över staden. Ta med en vän eller din stora kärlek.

Lägsta pris för 2 personer: 3.090 kr.

Hotel Riverton
Hotels.com

Hotel Riverton

4/5

Bo på ett designhotell nära vattnet och tillbringa dagen inne i spaavdelningen – för det är du värd! Bara några minuters promenad från shoppingparadiset Kungsgatan finner du den här vackra pärlan. Inne i den härliga spaavdelningen kan du njuta av upplevelseduschar och uppvärmda pooler. På hotellet finns dessutom en restaurang och skybar med Göteborgs bästa utsikt.

Lägsta pris för 2 personer: 1.245 kr.

Radisson Blu Scandinavia Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Scandinavia Hotel

4/5

En kort promenad från Göteborgs alla sevärdheter finner du Radisson Blu Scandinavia Hotel. Här sover du i smakfullt inredda rum och tillbringar dagen inne i spaavdelningen. Hotellets spa, yoga och gym gör det möjligt för dig att fokusera på ditt välmående. Ren avkoppling i en historisk miljö, vad mer behövs? Njut dessutom av en restaurang med nordiskt kök.

Lägsta pris för 2 personer: 1.205 kr.

Sankt Jörgen Park
Hotels.com

Sankt Jörgen Park

4/5

Sankt Jörgen Park bjuder på ett prisbelönt spa med himmelska upplevelser. Välj själv om du vill boka en skön sparitual för hela kroppen eller om du vill besöka spaavdelningen med ett dagspass. Ta med dig en kär vän och ladda om era sinnen med såväl spa som övernattning i hotellets unika och väldesignade rum.

Lägsta pris för 2 personer: 1.955 kr.

Clarion Hotel Post
Hotels.com

Clarion Hotel Post

4/5

Inne i det renoverade posthuset mitt i centrala Göteborg finner du ett modernt designhotell som kan ståta med såväl ett populärt spa som en takpool. Ett dopp i poolen ger dig nästintill 360 graders vy över staden. Inne i relaxavdelningen finner du en oas av välbefinnande. På kvällen njuter du av hotellets prisbelönta restauranger.

Lägsta pris för 2 personer: 1.283 kr.

ProfilHotels Opera
Hotels.com

ProfilHotels Opera

4/5

Mitt i Göteborg med närhet till alla attraktioner och restauranger finner du ProfilHotels Opera. Hit tar du dig enkelt utan bil. Hotellets wellnessavdelning bjuder på en uppvärmd pool och ett bastulandskap. Den generösa frukosten blir höjdpunkten på din vistelse. Hit kan du ta med dig både en vän, din partner eller din hund. Alla är välkomna!

Lägsta pris för 2 personer: 1.022 kr.

Gothia Towers
Hotels.com

Gothia Towers

4.5/5

Välkända Gothia Towers mitt i Göteborg har inte bara välinredda rum och en magnifik utsikt. Här finns även en skön spaavdelning för dig som vill kombinera cityliv med avkoppling. Trots att det är ett av Europas största hotell kan du hitta lugn och ro här. Inne i spaavdelningen njuter du av en sparitual med sköna spaprodukter.

Lägsta pris för 2 personer: 1.487 kr.

Boka ett hotell med jacuzzi på rummet i Göteborg

Vad kan vara lyxigare än ett hotell med bubbelpool i Göteborg? Om du är sugen på att boka in dig på ett spa hotell på Västkusten så finns det oftast både en jacuzzi och spabehandlingar inne i spaavdelningen. Men, det finns även möjlighet att boka ett rum med en privat pool för största möjliga avslappning.

Generellt finns det två alternativ att välja mellan, en egen bubbelpool på rummet eller en delad i hotellet.

Välj ett hotellrum med jacuzzi i Göteborg

Det finns möjlighet att boka ett hotellrum med jacuzzi i Göteborg. Då får du en alldeles egen pool inne på rummet. Den kan vara placerad i badrummet, i sovrummet eller på terrassen. Bara du och den du reser med har tillgång till bubbelpoolen och den får användas dygnet runt.

Välj ett hotell med jacuzzi i Göteborg

Ett hotell med delad jacuzzi är fördelaktigt då det ofta är billigare. Du får då dela bubbelpool med andra gäster och oftast finns den inne i spaavdelningen. Om du reser under lågsäsong så behöver du inte oroa dig för att det ska vara fullt i poolen när du vill bubbla.

Vanliga frågor och svar

Är det bäst med privat eller delad bubbelpool?

Vad som är bäst beror på vilken sorts upplevelse du vill ha. En delad bubbelpool kan vara härlig om du vill träffa folk. En privat bubbelpool är däremot extra mysigt om du reser tillsammans med din partner.

Vad kostar ett hotell med jacuzzi på rummet i Göteborg?

Du får räkna med att betala runt 2 000 kr per natt för ett hotellrum med jacuzzi på rummet i Göteborg. Då ingår ofta även frukost. En svit med jacuzzi i Göteborg har dock ofta ett högre pris eftersom rumsstorleken är större.

Finns det spabehandlingar?

Om du vill ha spabehandlingar så måste du boka ett spa hotell i Göteborg.