Hotell med jacuzzi på rummet Uppsala

Bästa Hotell med jacuzzi på rummet i Uppsala 2024

Vill du boka ett hotell med jacuzzi på rummet i Uppsala? Då har du tur, för vi har nämligen tagit fram en lista över de hotell som vi verkligen kan rekommendera. Packa ner bikinin, ta med dig din partner eller en nära vän och njut av en lugn och stilla vistelse tillsammans.

Uppsala är en riktig toppdestination för dig som vill ha en avkopplande semester blandat med shopping och sevärdheter. I denna vackra stad finns det nämligen inte bara fina hotell, utan även många butiker och vackra kyrkor och katedraler. Det blir en vistelse att minnas!

Denna sida innehåller reklamlänkar

Gimo Herrgård
Hotels.com

Gimo Herrgård

4/5

Vill du koppla bort vardagen och checka in på en riktig herrgård? Då är Gimo Herrgård utanför Uppsala det perfekta valet. Här kan du boka ett lyxigt weekendpaket och verkligen skämma bort dig själv i spaavdelningen som har panoramautsikt över sjön. I herrgårdens restaurang serveras utsökt mat tillagad på lokala råvaror året runt.

Lägsta pris för 2 personer: 3.595 kr.

Hitta ett mysigt hotell med jacuzzi på rummet i Uppsala

Ett hotell med delad bubbelpool eller ett hotell med jacuzzi på rummet i Uppsala? Välj det alternativ du tycker är bäst och passa på att njuta av en avkopplande dag, kväll eller weekend. I denna vackra stad finns det alternativ för alla smaker, tycken och plånböcker.

Hotellrum med jacuzzi på rummet i Uppsala

Om du bokar ett hotellrum med jacuzzi i Uppsala så kan du och ditt sällskap njuta på egen hand. Slipp festgäng och pratiga weekendfirare och bada i fred på rummet. Här kan ni dricka bubbel, läsa en bok eller bara njuta av varandras sällskap i avskildhet.

Hotell med jacuzzi i Uppsala

Är du sugen på att boka ett hotell med bubbelpool i Uppsala? Då finns det många att välja mellan. Det finns nämligen ett flertal hotell med en lugn och skön spaavdelning där du verkligen kan koppla av. Bada bastu, bubbla i bubbelpoolen och njut av spabehandlingar. Det finns även spa hotell i Stockholm om du vill åka lite längre bort.

Vanliga frågor och svar

Vilka bör boka ett rum med egen bubbelpool?

Ett rum med egen bubbelpool är det perfekta valet för en romantisk weekend, för att fira en årsdag eller för att få en privat spaupplevelse med en nära vän. Vårt utbud av hotell med jacuzzi på rummet ger er avskildhet och avkoppling.

Vad kostar ett hotell med jacuzzi på rummet i Uppsala?

Priset för ett hotellrum med egen jacuzzi varierar beroende på hotellstandard och läge. Räkna dock med att betala runt 2 000 kr per natt för ett fint rum.

Kan jag boka en svit med jacuzzi i Uppsala?

Ja, det är möjligt att boka en svit med jacuzzi i Uppsala för extra lyx.  Kika även på omtyckta spa hotell i Södermanland för fler sviter.